Films (zelf gemaakt):

Surfers in de winter aan de zeeuwse kust: het blijft boeien.....

(met een verrassend einde.... Lachen ) :

Zoutelande 3 februari 2011; paragliders zweven boven het strand en de duinen, dit hoop ik ook eens te kunnen gaan doen, en tegelijkertijd filmen uiteraard! Stoer :

67 jaar (!) en deze Vlaamse Piraat surft nog als een albatros over de baren! :

Het is weer bijna carnaval....maar we zijn ook nog met de (zomer)vakantiefoto's en filmpjes bezig: hier hebben we heerlijk gegeten op 16 augustus 2010 :

Oranjezon, 20-12-2010: een groep van ca. 9 mannetjes luieren tot na de middag ( waar kennen we dat  van...?) en gaat vervolgens wat stoeien, wie weet is één van deze de toekomstige opvolger van de 'bushmaster' ( de grootste, donkere damhertbok met het grootste gewei, die is hier niet gefilmd want waarschijnljk houdt hij z'n 'dames' gezelschap):

 


 

 

Bokkende bokken: zomaar een titel voor wat ik toch iets bijzonder vind:

het gebeurt je niet dagelijks dat je op je wandeling door het bos 5 (!) damhert bokken ziet eten, spelen en de rangorde ziet bepalen... er is er zelfs één die omvalt en over zijn rug omrolt! (bij 9 minuut 52 sec.) Ook zie je 2x 2 ''vechten'': tegelijk! en een jonge bok met een heel klein geweitje oefent dapper mee...

[Ik zat gehurkt halverwege een duinheuveltje met de camera in de hand, het gebeurt zelden dat ik een statief gebruik: voordat je 'm gesteld hebt staan zijn de herten alweer verplaatst.]

Een bijzondere middag in het bos, maar helaas helemaal overschaduwd door het geknal van jagers vlakbij, dit geluid heb ik maar weggelaten.... te triest voor woorden dat er in/rond een natuurgebied gejaagd mag worden, ze hadden zelfs honden bij zich: ik zat al te kijken welke boom ik in moest klimmen als ze mij als prooi zouden zien....en dat terwijl wij, wandelaars, OP DE PADEN MOETEN BLIJVEN?!

En kom bij mij niet aan met het argument "er komen er teveel": ik heb vorig jaar voor het eerst in mijn leven herten in het wild gezien in Zeeland! en ik woon er toch bij elkaar bijna 40 jaar... :

Domburg 12-11-2010 ; miezerig, bewolkt weertje helaas :

12-11-2010 Vrouwenpolder: nog aardig wat wind van een storm de dag ervoor, een poosje de zon en een (bijna) blauwe hemel...muziek: Rolling Stones,vroegerrr 2x arena en 1 x de Kuip LIVE gezien Stoer :

4-11-2010: nabij Domburg, veel wind en lange rollers rond hoogwater, wel vrij veel bewolking en zout in de lucht, camera handheld en gefilmd in 640x480 ( niet in HD want dan is het geheugen zo snel vol Wenkbrauw ophalen ) [ Muziek: Deep Purple, jaaaren geleden live gezien in Ahoy Stoer ]:

 

 Een wandeling op het Schouwse strand op 12 september 2010: 20 graden, zon, zee en.... :

Kitesurfen Tussen Westkapelle en Domburg ( zeedijk) op 17-7-2010:

Op 4 juli 2010 denderde de 'Tour de France' door Zeeland, en ook door Goes.

Wij stonden aan de kant...:

Laat ik eens een naderend onweer vast gaan leggen dacht ik, maar dat kwam niet, dus dan maar wat anders gefilmd:

"Trappers"

Middelburg was de finishplaats op 10 Mei 2010 van de 3-e etappe van de Giro d'Italia.

Ik stond in de laatste, scherpe bocht voor de finish...

Kite surfer bij Vrouwenpolder:

'Lekker doen wat je zelf wilt' :

(In weiland bij Kwadendamme)

 

Op 15 April 2010 spuwde een vulkaan op Ijsland een aswolk uit die ook in Nederland voor een mooie zonsondergang zorgde:

Maak jouw eigen website met JouwWeb