DEEL 3

(Zie bovenstaande foto)

Voor mij maakt het niet uit of je 'goed' in windsurfen bent, ieder krijgt van mij evenveel kans om op de foto te gaan. Het maakt wel uit of je ''in de buurt = dichtbij''  vaart, want zelfs m'n zoomlens van 400 mm. is uiteraard beperkt om een beetje leuke foto te maken bij weinig licht, zoals toen het vanaf 17.30 bewolkt werd. Verder probeer ik natuurlijk wel surfers die ik nog niet veel er op gezet hebt 'te kieken', en vooral aktiefoto's staan leuker op de site....

Sinds kort maak ik ook een soort ''reportages", dus van één persoon, die ik dan op een DVD brand. Een Cd-rom kunnen 'te weinig' foto's op, een foto is al snel 5-10 MB, dus een serie komt dan ook uit boven de  1GB...ze zijn 5184x 3456= ca. 18.000000 pixels. Dat is genoeg om posters te maken, leuk voor boven je vriendin d'r bed?!( op de site: liggende foto's ca. 700x500 pixels, staande ca. 700x 1000)

Zo probeer ik ook een korreltje mee te pikken, ik word als alles goed gaat in januari vader, ze voorspellen een koude winter dus moeten er winter baby kleertjes komen ... Onschuldig  Hebberig  Lachen  Knipogen 

Ik geloof dat een paar van verbazing van hun plank vallen...  Tong uitsteken Stoer

Captain Kirk and his starship "Enterprise" are flying out of space to another dimension looking for another adventure, Earth aint safe enough anymore...?

'Evel Knievel' vloog uiteraard weer hoger dan de vogels kunnen vliegen...Verrast

'Peer' zorgde uiteraard voor de extra sfeer...!  Knipogen 

( Thx. voor het (niet) alcoholvrije biertjuh... krijg je nog wel eens dubbel terug ! ) Stoer

Geen 'gouden' zonsondergang deze keer, maar een gouden surfzeil is ook niet verkeerd...

De 3 bladzijden met foto's is een selectie van ca. 2000 foto's, je hebt gewoon pech als je er deze keer niet opstaat, volgende keer misschien wel?

Na ca. 6 uur op het strand gestaan te hebben had ik het niet koud, maar misschien kan ik bij N.S. vragen of ze er al 'PLAS ZAKSKES' te koop hebben?

Met gevleugelde spoed ga ik nu nog wat kite foto's plaatsen, en dan een 'bestelde' DVD branden...