28-8-2011

 Alleen aan de waterlijn was ik dus vandaag niet....

Interessante onderwerpen om vast te leggen ook genoeg; zoals de dode bruinvis Wenkbrauw ophalen , het langsvarend zeilschip "De Eendracht", kiters en soms wilde er ook wel eens een surfer 'springen' Stoer

Ik vraag me wel telkens af, wat moet ik toch met al die foto's?

Vandaag zo'n 1200 stuks....ach, dan stuur ik er wel weer eens ééntje naar een fotowedstrijd ofzo Lachen

Vorige maand stond er 1 foto van me in het Acces-Kiteboard magazine, en 1 ( winnende) foto in het Motion-Windsurf magazine...dan kunnen anderen ook meegenieten van wat de Zeeuwse kust ons te bieden heeft, toch?

Alwin hoog over de golven:

Marijn heeft toch nog een beetje tijd om het water op te gaan, ondanks zijn drukke werk, zoals zijn kunstwerken die binnenkort te zien zijn op de Kunst-route te Koudekerke op 1,2, en 3 september 2011.

Voor meer info: http://www.koudekerkeuitdekunst.nl/index2.php

Peter zal bij deze sprong merken dat het water in Zeeland net zo zout zal zijn als in zijn thuisland Belgie

Stefan, ook een Belg, heeft het duidelijk prima naar zijn zin vandaag:

altijd mooi, een JP plank aan de onderkant te zien Knipogen :

 

Tja, teveel zout in de soep is ook niet lekker:

'Als er maar ballen in de soep zitten, vind ik het best' denkt deze hond.Tong uitsteken

Zoenen dames in een strak surfpak... Onschuldig Tong uitsteken Verrast Afgesloten 

Ik plaats ook van 'onbekende' surfers, ik heb n.l. geen voorkeur voor foto plaatsing: je hoeft niet perse ''goed" te zijn o.i.d., ik wil gewoon wat foto's laten zien die ik gemaakt heb, sta je er 1x op dan kan het zijn dat ik je nog 'tig' keer erop heb staan, maar 'tevee' is niet vaak goed, 'tevree' is beter, toch?

Dus morgen zijn er weer foto's zoals deze hier te zien:

Roepen  Knipogen  Verrast  Onbeslist  Tong uitsteken

Jammer dat de foto's hier vaak niet veel groter zijn dan 760 x550 pixels, in het echt zijn de foto's van m'n Canon EOS-550-D : 18.000.000 pixels, ik denk groot genoeg om je slaapkamer mee te behangen... Lachen

Yvo dwars door de branding:

De 3 foto's hierboven: origineel formaat, uncut, wat een telelens niet allemaal doet....scheelt mij weer in snijden van de foto's; upload weer sneller op deze site.

En mocht er iemand interesse hebben in deze, of andere foto's: met een resolutie van 5139 x 3426 kun je echt mooie vergrotingen maken! ( zelf al uitgeprobeerd Onschuldig )

Tja Erik, als je je rechterhand in het water gestoken zou hebben, hadden we misschien weer een prijsje kunnen winnen....helaas nu? ( Blijft toch een goede foto Knipogen )


Vervolg van deze sessie: >>>>>ZIE DEEL 2 <<<<< : rechtsboven op deze bladzijde ! Stoer