11-10-11

 

 

 

 

Zeewier, zeewier, zeewier!

Vandaag was het een soort slalom-race tussen het vele kelp-achtige zeewier door....

Het spoelde massaal aan op de kust, (losgelagen door de stroming of 'gewoon' omdat het herfst is ? ), maar het dreef ook gewoon in het water waardoor het soms achter de zwaardjes bleef hangen...

 

Maar het kon de pret niet drukken van de surfers, de windkracht 7 met hoogwater zorgde voor een leuke deining.

 Onderstaande pic heb ik persoonlijk gekozen als pic-van-de-dag, zelfs de vele loopings, sprongen etc. konden deze foto van Michel niet onttronen:

Oja, ik had maar weer 'slechts' zo'n 2000 keer de ontspanner in gedrukt, dus de komende dagen ben ik wel weer zoet met uploaden Stoer

(ongewild) vallen zag ik vrij vaak, de vlagerige wind, het zeewier of andere oorzaken. Deze van Cor vonden we samen wel 'grappig' ( ik snap nu waarom sommigen een helm dragen ) :

Marijn had er ook weer lol in:

Michel kwam een golf af, draaide zich om, dacht 'die wil ik nog eens doen', stuurde terug en pakte de golf gewoon nog eens...klasse! ( hier een paar  foto's van de serie die ik er van gemaakt had) :

We zullen wel een strenge winter krijgen, de pinguins vliegen erg laag dit jaar:

We zullen ook wel een winderige herfst krijgen, de surfers vliegen ook laag dit jaar:

De surfers zullen wel veel bier gedronken hebben dit jaar, ze varen diep dit jaar ......................Verrast Tong uitsteken Knipogen :

'Geen beter vermaak dan leedvermaak'; deze 2 zagen net een surfende motorcrosser (of is het een motorcrossende surfer?) de zee in zakken ... Lachen :

soms maak je wel eens een foto waarvan je denkt: 'wat doe die nou? ' dit is er zo één....wat moet hij met die kruiwagen: water naar de zee, zand naar het strand, of zou hij van z'n schoonmoeder af willen...??

( de mijne is elke dag af te halen van 00.00 uur t/m 24.00 uur, je krijgt er een gratis kruiwagen bij)

>>>>>> klik rechtsboven voor DEEL 2 ! <<<<<<

Maak jouw eigen website met JouwWeb