/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Foto-video.jouwweb.nl
Home » Mededeling

Mededeling

Hartverwarmende berichten kreeg ik, dank u allen zeer,

De vele reacties die ik kreeg: o.a. van de windsurfers, die -meestal per ongeluk- mijn foto's niet tagden, zorgen ervoor dat ik 'gewoon' foto's hier blijf plaatsen !

Het deed mij goed dat ze, de één na de andere bij mij kwamen en excuses aanboden, uiteraard aanvaard ik die direkt en zonder consequenties: dus ze mogen de foto's gewoon blijven gebruiken.

Ik draag de (wind) surfsport een warm hart toe, ( heb gisteren zelfs een aantal vissers, die met hun hele hebben-en-houden waaronder zelf karren vol vismateriaal precies op de plek waar de surfers de zee in gingen wilde gaan vissen, omgepraat om toch echt een ander plekje te gaan zoeken, ook een in de palen geraakte oosterbuur nog geholpen met zijn kapotte zeil, mast etc., en meegeholpen een vislijn van een mast van een surfboard te halen ) en wil samen met ze onze hobby's blijven uitoefenen.

Mogelijk zal ik wel een 'watermerkje' of logo op de (nieuwe) foto's gaan plaatsen, dat ben ik nog aan het uitzoeken, want dat zal meer tijd gaan kosten om de foto's te plaatsen, en daardoor misschien ook minder foto's geplaatst, en ook minder moeten ingaan op individuele aanvragen van foto's.

Maar gisteren lieten de (TOP- ! )sporters me zien dat we gewoon door dezelfde deur kunnen blijven gaan, ik wil ze dan ook blijven steunen door hun uitrusting, inspanningen en 'moves' te laten zien, en blijf ook ingaan op reacties, mailtjes, FB berichtjes etc. ( wat wel eens een tijdje kan duren, mijn excuses daarvoor)

See you on/in/near the waterbattlefield,

Keep Stoooooked !